ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ.

Τα συστήματα για τα supermarket χρησιμοποιούν τους σταθμούς Hylas και Thetis, που λειτουργούν προς μία κατεύθυνση μόνο, με προεπιλεγμένο προορισμό. Αυτοί οι σταθμοί χρησιμοποιούνται για να στείλουν τη βολίδα προς τα πάνω, είτε ως συρόμενες θύρες (βίντεο – σταθμός Hylas) με ξεχωριστό κουμπί εκκίνησης ή ως ανοιχτοί σταθμοί με αυτόματη αναχώρηση (βίντεο – σταθμός Thetis). Είναι δυνατό να εξοπλίσετε τον σταθμό Thetis με ένα διακοσμητικό σωλήνα inox, ο οποίος επίσης προσφέρει χώρο για την υπόλοιπη καλωδίωση μέχρι το ταμείο.

Ο σταθμός Talus χρησιμοποιείται για να στείλει τη βολίδα οριζόντια ή προς τα κάτω. Ο σταθμός είναι εγκατεστημένος μέσα στο ταμείο κάτω από τον πάγκο εργασίας. Από τη στιγμή που η βολίδα θα εισαχθεί, δεν μπορεί να αφαιρεθεί από τον σταθμό. Τα χαρακτηριστικά αυτού του σταθμού είναι: αυτόματη αποστολή, μονόδρομη κατεύθυνση και κωδικός προορισμού.

Σε αυτά τα συστήματα, τα χρήματα μπορούν να τοποθετηθούν σε μια βολίδα ή σε ένα σακουλάκι. Έτσι, δεν υπάρχει συσσώρευση χρημάτων στο ταμείo. Τα αμφίδρομα συστήματα είναι διαθέσιμα και κάνουν δυνατή την επιστροφή από ρέστα από το κυρίως Ταμείο στα ταμεία. Η επικοινωνία μεταξύ των ταμείων δεν συνηθίζεται. Η προσωπική αναγνώριση είναι εφικτή με τη χρήση συστημάτων αφής. Τα περισσότερα συστήματα μπορούν να κρατήσουν αρχεία από όλες τις συναλλαγές, παρέχοντας έτσι πολύτιμες πληροφορίες στη διοίκηση. Ένα σύγχρονο supermarket δεν είναι πλήρες χωρίς ένα σωληνωτό ταχυδρομείο. Η Telepost σάς παρέχει συστήματα που καλύπτουν απεριόριστο αριθμό ταμείων.