ΧΤΙΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ

Όποια και αν είναι η φιλοδοξία σου ή το ενδιαφέρον σου για να αποκτήσεις μια εμπειρία σχετικά με τα πρωτοποριακά συστήματα μας, είμαστε ικανοποιημένοι που δείχνεις ενδιαφέρον για την εταιρεία της Telepost.

Κάθε έργο για την Telepost ξεκινά με μια ομάδα αφοσιωμένων εργαζομένων. Ψάχνουμε για άτομα που είναι πρόθυμα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να τις εφαρμόσουν μαζί μας, για να δημιουργήσουν καινοτομίες όπου θα βοηθήσουν το όραμα μας που εστιάζεται στο: «να κάνει την καθημερινότητα των εργαζομένων και τον τρόπο εργασίας πιο ξεκούραστο, πιο ασφαλή και πιο γρήγορο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Φυσικά, στην Telepost ενδιαφερόμαστε για υποψήφιους με υπόβαθρο που σχετίζεται με τα ηλεκτρονικά και τη μηχανική κτλ. Όμως, όπως κάθε άλλη εταιρεία, αναζητούμε και άτομα σε τομείς όπως μάρκετινγκ, πωλήσεις, κατασκευές για την ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Αναγνωρίζουμε ότι το κύριο πλεονέκτημα μας είναι οι άνθρωποι. Για να είναι επιτυχής, η Telepost πρέπει να είναι ένα μέρος που επιβραβεύει όσους εργάζονται. Παρέχουμε ευκαιρίες και ενθάρρυνση για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους μας να φτάσουν στο δυναμικό τους. Ο αμοιβαίος σεβασμός αποτελεί τη βάση για την επιτυχία μας.

Είμαστε προνοητικοί στην εκπαίδευση του προσωπικού μας και συνεχώς τους βοηθάμε για να επιτυγχάνουν καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερους στόχους. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι διαρκείς εκπαίδευση και βελτίωση του κάθε ατόμου ξεχωριστά αλλά και ομαδικά μπορεί να οδηγήσει την ομάδα μας σε πολύ μεγαλύτερα επίπεδα ανάπτυξης προς όφελος όλων μας.

Φροντίζουμε πάντα  τα συστήματα και τους πελάτες μας ώστε να είναι πλήρως ευχαριστημένοι και να έχουν πολύ καλή εικόνα και να μιλάνε θετικά για την Telepost. Αντιλαμβανόμαστε ότι οι διαρκείς καλές σχέσεις με τους πελάτες και την αγορά είναι η ασπίδα της επιχείρησής μας, και έτσι δίνουμε ιδιαίτερη προσωπική προσοχή σε αυτό.

ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας είναι μια δυνατή ομάδα και ψάχνουμε ανθρώπους  που έχουν την προθυμία να προσφέρουν ώστε να συμπορευτούν με τις αξίες μας, την υπερηφάνεια και τον τρόπο λειτουργείας μας.

Αν θες και εσύ να γίνεις μέλος σε αυτήν την ομάδα, τότε στείλε μας το βιογραφικό σου συμπληρώνοντας την θέση που σε ενδιαφέρει.

Καλώς ήρθες στην εταιρεία της Telepost!

Περιγραφή Θέσης

Ζητείτε άτομο για 5ωρη απασχόληση στο τμήμα μάρκετινγκ και προώθησης πωλήσεων .  Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει  όρεξη για δουλειά!

Βασικές υποχρεώσεις και ευθύνες

Για τη θέση αυτή απαιτείται ένα άτομο κατάλληλο να αναπτύσσει και συντονίζει όλες τις ενέργειες μάρκετινγκ και προώθησης πωλήσεων. Συντονίζει τις ενέργειες του μάρκετινγκ για την εξασφάλιση της ανάπτυξης της επιχείρησης. Συμμετέχει σε ραντεβού και στο σχεδιασμό προσφορών που προτείνονται στους πελάτες.

Προσόντα

• Ιδιαίτερες επικοινωνιακές και δημιουργικές ικανότητες ανάπτυξης και καλλιέργειας διαπροσωπικών επαφών.
• Πολύ καλή γνώση χρήσης Η/Υ, πλοήγησης στο διαδίκτυο και γνώση βασικών προγραμμάτων (MS Office , Social Media και wordpress κ.λπ.).
• Εμπειρία και γνώση στον προσδιορισμό στόχων και στην κατανομή των κατάλληλων πόρων για την επίτευξή τους.
• Απαραίτητη η άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Ο υπεύθυνος του Μάρκετινγκ είναι το στέλεχος που αναλαμβάνει τη λειτουργία του τμήματος και δια μέσου αυτής την υλοποίηση των σημαντικότερων στόχων της επιχείρησης. Από τη φύση της λοιπόν η θέση αυτή προαπαιτεί ένα χαρακτήρα ικανό να διοικεί, να ελέγχει και συγχρόνως να αποφασίζει και να επιτυγχάνει αποτελέσματα που αφορούν μέρος της βιωσιμότητας της επιχείρησης.

Περιγραφή Θέσης

ΝΕΟΣ έως 35 ετών για τεχνική δουλειά με σωλήνες. Απαραίτητο δίπλωμα οδήγησης και κατά προτίμηση μερική γνώση ηλεκτρονικών ή ηλεκτρολογικών. 5ωρη απασχόληση.  Άγιος Δημήτριος, μόνιμη εργασία, Εκπαίδευση, ασφάλιση και ταξίδια. Απαραίτητη προϋπόθεση όρεξη για δουλειά!

Βασικές υποχρεώσεις και ευθύνες

Συντονίζει την παραγωγή και συναρμολόγηση προϊόντων, ενώ συγχρόνως διασφαλίζει ότι πληρούνται τα κριτήρια ποιότητας.

Καθορίζει διαδικασίες ελέγχου προμηθειών και αποθεμάτων και παρακολουθεί την αποθήκη.

Εκτελεί διάφορες εργασίες που απαιτούν γνώσεις για εγκατάσταση σωληνώσεων και μηχανημάτων. Στην εργασία του χρησιμοποιεί εργαλεία, όπως αυτά για σχεδιασμό, επισκευή και συντήρηση.

Μεταφέρει με το φορτηγό και τα χέρια, τα υλικά στο σημείο που θα γίνει το έργο.
Εξετάζει την εγκατάσταση για να διαπιστώσει αν είναι σύμφωνο με τα κριτήρια της εταιρείας.
Ταξινομεί και αποθηκεύει τα υλικά μετά την ολοκλήρωση.

Προσόντα

Πρέπει να διαθέτει μεγάλη δεξιοτεχνία στα χέρια, δύναμη και ευελιξία, αντοχή για συστηματική σωματική προσπάθεια και για να σηκώνει βάρη μέχρι είκοσι πέντε κιλά σε τακτική βάση, χωρίς να κουράζεται.

Θα πρέπει να έχει ικανότητα συγκέντρωσης στο παραγόμενο έργο ώστε να περιφρουρεί την ποιότητα της εγκαταστάσεις αλλά και την ατομική του ασφάλεια

Περιγραφή Θέσης

Ζητείτε Ηλεκτρονικός από ΤΕΙ για 5ωρη απασχόληση με  γνώσης Αγγλικών, και δίπλωμα οδήγησης. Άγιος Δημήτριος , μόνιμη εργασία, Εκπαίδευση, ασφάλιση και ταξίδια. Απαραίτητη προϋπόθεση όρεξη για δουλειά!

Βασικές υποχρεώσεις και ευθύνες

Συντηρεί και επισκευάζει τα συστήματα σωληνωτού ταχυδρομείου.

Βοηθά στην παραγωγή και συναρμολόγηση των συστημάτων, ενώ συγχρόνως διασφαλίζει ότι πληρούνται τα κριτήρια ποιότητας.

Προγραμματίζει και επεκτείνει και βελτιώνει τα συστήματα συμφωνά με τις οδηγίες της εταιρείας.

Διατηρεί τα εργαλεία και τα μηχανήματα σε κατάσταση καλής λειτουργίας.
Ολοκληρώνει τις απαιτήσεις προληπτικής συντήρησης όπως είναι προγραμματισμένες.
Αναζητά λύσεις για προβλήματα λειτουργίας.
Ενημερώνει τους φακέλους προληπτικής συντήρησης συστημάτων.

Προσόντα

Πτυχίο τεχνικής ή επαγγελματικής σχολής Ηλεκτρονικού.

Πρέπει να διαθέτει ικανότητες προσωπικής επικοινωνίας και ορθή κρίση στις επαφές με πελάτες, και το προσωπικό της εταιρείας.

Θα πρέπει να έχει δυνατότατα επίλυσης προβλημάτων.

Απαιτούνται γενικές γνώσεις των διαφόρων τύπων εξοπλισμού και η ικανότητα να εργάζεται με λίγη ή καθόλου επίβλεψη.

Δίπλωμα οδήγησης και δυνατότητα ταξιδίων στην επαρχία και στο εξωτερικό.
Απαραίτητη βασική γνώση της αγγλικής γλώσσας.