Σωληνωτά ταχυδρομεία για ταχύτητα και οικονομία

Το Όραμα μας:

Η TELEPOST δημιουργήθηκε το 1980 και έχει ως κύριο σκοπό την αυτοματοποίηση των μεταφορών μέσα στις επιχειρήσεις. Κύριο μέλημά της είναι να κάνει την καθημερινότητα των εργαζομένων και τον τρόπο εργασίας πιο ξεκούραστο, πιο ασφαλή και πιο γρήγορο. Δημιουργώντας σταθερές, μακροχρόνιες και ειλικρινείς σχέσεις προσπαθούμε πάντα για το μέγιστο συμφέρον των πελατών μας και τη βέλτιστη απόδοση των συστημάτων μας.

Σύμμαχός μας η ποιότητα και η αξιοπιστία!

Εχθρός μας η εξαπάτηση και η αδιαφορία!

Σε έναν κόσμο που η τεχνολογία εισβάλλει στις ζωές των ανθρώπων η TELEPOST εκμεταλλεύεται μόνο τα θετικά χαρακτηριστικά της και την κάνει φιλική προς εσάς. Γιατί πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι.

Η Αποστολή της Telepost

  • Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε τα ποιοτικότερα προϊόντα στην αγορά στη χαμηλότερη δυνατή τιμή χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα.
Πανω απο 150 εγκατεστημενα εργα.
Ποιοτητα εγκαταστασεων με λειτουργικοτητα 99%.
Αμεσοτητα στο Service εως και 24 ωρες, 365 μερες τον χρονο.
Εγγυησεις συστηματων εως και 5 χρονια!

Η Φιλοσοφία της Telepost

  • Η φιλοσοφία μας είναι να βάζουμε τον πελάτη πάντα πρώτο. Θέλουμε να έχουμε όχι απλά ικανοποιημένους πελάτες αλλά πραγματικά κερδισμένους.

Η Υπόσχεσή μας

  • Η υπόσχεσή μας είναι πως θα μείνετε κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Κρατάμε πάντα τις υποσχέσεις μας, όπως μπορούν να διαβεβαιώσουν και οι πελάτες μας.