Τάσος Καζαριάν - Ιδρυτής Telepost
Τασος Καζαριαν
Ιδρυτής

Ξεκινώντας το 1980 έθεσε τα θεμέλια και τα στάνταρ για τη λειτουργία της Telepost, με γνώμονα την ποιότητα προς όφελος των πελατών.

Κων/νος Καζαριαν
Γενικός Διευθυντής

Συνεχίζει το έργο της Telepost με καινοτόμες ιδέες και πρωτοποριακές τεχνολογίες, επεκτείνοντας την εταιρεία εντός και εκτός Ελλάδος.

Ρανια Καζαριαν
Διευθύντρια Οικονομικών

Αξιόπιστο στήριγμα της επιχείρησης, που φροντίζει επί 20 χρόνια τη γραμματειακή υποστήριξη και το τμήμα οικονομικών με επιτυχία.

Κωστας Βαφειαδης
Τμήμα R&D

Ηλεκτρονικός με Master , συμβάλει στην ερευνά και ανάπτυξη της εταιρείας μας με πολλές γνώσεις αυτοματισμού και προγραμματιστικές ικανότητες.

Μάριος Γκιολένα
Τμήμα R&D

Πτυχιούχος Ηλεκτρονικός, συμβάλει στην ερευνά και ανάπτυξη της εταιρείας μας με πολλές γνώσεις ηλεκτρονικών και προγραμματιστικές ικανότητες επεξεργαστών.

580x400 κωσταρελος
Αλέξανδρος Κωσταρέλος
Τμήμα Service

Ηλεκτρονικός που έχει αναλάβει το τμήμα του Service. Με πολλές φιλοδοξίες ολοκληρώνει άμεσα ότι αναλαμβάνει με επιτυχία.

580Χ400 παντελης
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ
Τμήμα Προγραμματισμού

Ο εξειδικευμένος προγραμματιστής είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη λογισμικού της εταιρείας, διασφαλίζοντας την ενημέρωση και την εύρυθμη λειτουργιά των προγραμμάτων της.

580x400 Πετροπουλος
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Τμήμα Παραγωγής και Χειριστής CNC

Ο Μηχανικός Αυτοματισμού της ομάδας μας που έχει αναλάβει το τμήμα των εγκαταστάσεων. Φροντίζει ώστε να βρίσκονται οι εγκαταστάσεις σε άριστη κατάσταση.

ΡΙΑΝΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥΔΑΚΗ (1)
ΡΙΑΝΝΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥΔΑΚΗ
Γραμματειακή Υποστήριξη

Η ακριβής και ευγενική γραμματειακή υποστήριξη συμβάλλει ουσιαστικά στην απρόσκοπτη λειτουργία της εταιρείας, διασφαλίζοντας την ομαλή επικοινωνία και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.