ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΔΑΡΟΔΡΟΜΟ…

Βρείτε μια βολίδα στα μέτρα σας και εφαρμόστε το αμέσως.

Το πιο απλό και οικονομικό σύστημα, αλλά και παράλληλα πολύ αποδοτικό, είναι το σύστημα δύο σημείων ή αλλιώς point to point που μπορεί να εφαρμοστεί οπουδήποτε και να κάνει χιλιάδες αποστολές. Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το πιο ευέλικτο και προσαρμόσιμο σύστημα, γιατί η βολίδα (μεταφορέας) παράγεται σε πάρα πολλά διαφορετικά μεγέθη και, χωρίς διακλαδώσεις απλά και μόνο με τις ανάλογες σωληνώσεις, μπορεί να κατασκευαστεί άμεσα ένα τέτοιο σύστημα. Το πιο συνηθισμένο μέγεθος βολίδας είναι το Φ110, αλλά τα μεγέθη που μπορεί να φτάσει ένα σύστημα point to point ξεκινούν από το Φ63 και φτάνουν μέχρι το Φ500. Μια βολίδα μπορεί να μεταφέρει μέχρι και 15 κιλά βάρους. Η απόσταση που μπορεί να ταξιδέψει μια βολίδα είναι περίπου 1 km, χωρίς ανατροφοδότηση αέρα, και η ταχύτητα της βολίδας μπορεί να παραμένει σταθερή στα 6 m/sec, τοποθετώντας τον κατάλληλο κινητήρα για τον αέρα.

Το point to point βρίσκει απεριόριστες εφαρμογές σε πολλές εταιρείες όσον αφορά τη μεταφορά εγγράφων, χρημάτων, αντικειμένων και δειγμάτων από το ένα σημείο στο άλλο, από το ένα γραφείο στο άλλο, από τον έναν όροφο στον άλλο, ακόμη και από το ένα κτήριο στο άλλο. Μπορεί να ενώσει εύκολα πολύ μεγάλες αποστάσεις για τη μεταφορά δειγμάτων από την παραγωγή στο χημείο σε εργοστάσια, αλλά και μικρές αποστάσεις, όπως πατάρια ή ορόφους, για τη σύνδεση και τη γρήγορη επικοινωνία μεταξύ γραφείων. Μια βολίδα μπορεί να μεταφέρει οτιδήποτε χωράει μέσα σ’ αυτήν, ακόμα και υγρά ή ευαίσθητα αντικείμενα.

Η Telepost κατασκευάζει και παράγει εξολοκλήρου τέτοια συστήματα στην Ελλάδα αρκετά χρόνια με μεγάλη ποιότητα και αξιοπιστία. Τα συστήματα αυτά αντέχουν κατά πολύ στον χρόνο και δεν χρειάζονται σχεδόν καθόλου συντήρηση.

Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τοποθετήσετε ένα τέτοιο σύστημα και να αρχίσετε να απολαμβάνετε τα οφέλη από το πρώτο κιόλας λεπτό. Θα κάνει την εργασία σας εύκολη, ξεκούραστη, ασφαλή και με άπιαστη ταχύτητα.