Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Το σύστημα σωληνωτού ταχυδρομείου Atlas είναι ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην ευρωπαϊκή αγορά. Το βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να δημιουργήσει από ένα μικρό δίκτυο τριών σταθμών μέχρι ένα μεγάλο δίκτυο απεριόριστων σταθμών, συμφώνα με τις ανάγκες σας, ώστε να ενώσει αρκετά σημεία για να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Είναι πλήρως αυτόματο και μπορεί να απεικονίζει σε πραγματικό χρόνο τη διαδρομή που κινείται η βολίδα, όπως επίσης να καταγράφει όλα τα στατιστικά στοιχεία από τη λειτουργία του συστήματος π.χ. πόσες αποστολές γίνονται καθημερινά, ποιος στέλνει προς τα ποια κατεύθυνση, ποιες είναι οι ώρες αιχμής και γενικά μια πληθώρα πληροφοριών η οποία μας βοηθάει στο να ελέγχουμε όλη την κίνηση στο σύστημα σωληνωτού ταχυδρομείου. Το σύστημα Atlas μπορεί να αναπτυχθεί σε πολλές ζώνες κι αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούν να ταξιδεύουν περισσότερες βολίδες ταυτόχρονα την ίδια στιγμή π.χ. Σε ένα σύστημα με δύο ζώνες μπορούν να ταξιδεύουν ταυτόχρονα δύο βολίδες.

Το σύστημα σωληνωτού ταχυδρομείου Atlas βρίσκει εφαρμογή σε πολυώροφα κτήρια, μεγάλες εγκαταστάσεις, και με τους ειδικά αυτόματους σταθμούς μπορεί να μεταφέρει ακόμα και ευαίσθητα αντικείμενα. Τα περισσότερα νοσοκομεία χρησιμοποιούν τέτοιου είδους σύστημα σωληνωτού ταχυδρομείου. Η εταιρεία μας διαθέτει τους καλύτερους αυτόματους σταθμούς εφοδιασμένους με Ελληνικό Μενού και όμορφο design, οι οποίοι είναι εξαιρετικά φιλικοί προς τον χρήστη.

Επιπροσθέτως, ένα άλλο σύστημα σωληνωτού ταχυδρομείου είναι το σύστημα Neptune, το οποίο χρησιμοποιείται και αυτό για τη δημιουργία μικρών δικτύων και το πλεονέκτημά του είναι το χαμηλό κόστος. Κι αυτό το σύστημα μπορεί να συνδέσει όλους τους τύπους σταθμών. Συνήθως χρησιμοποιείται σε φαρμακεία, μικρές αποθήκες, συνεργεία αυτοκινήτων, βιοτεχνίες και γενικά σε χώρους που απαιτούν σύστημα σωληνωτού ταχυδρομείου μέχρι 10 σταθμούς.

Χρησιμοποιείστε στην επιχείρησή σας ένα τέτοιο σύστημα και δείτε τον χρόνο στις εσωτερικές μεταφορές να μηδενίζεται και τα κέρδη και την παραγωγή σας να αυξάνονται κατακόρυφα!