ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΕΞΥΠΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ…

Το σύστημα Hydra βρίσκει εφαρμογή σε επιχειρήσεις με ταμεία και διαφοροποιείται σε σχέση με το σύστημα για supermarket στο εξής: Χρησιμοποιεί ειδικές σωληνώσεις για διακλαδώσεις που είναι σαν Υ και μπορεί αντί για βολίδες να χρησιμοποιήσει ειδικές κάψουλες ή σακουλάκια για τη μεταφορά χρημάτων. Μια κάψουλα αποτελείται από 2 πλαστικά καπάκια αρκετά ανθεκτικά, ώστε να μεταφέρουν με ασφάλεια τα χρήματα, ακόμη και τα κέρματα. Η κάψουλα είναι μικρής διάστασης και αυτό κάνει το σύστημα πολύ διακριτικό αλλά και πιο οικονομικό. Καταστήματα όπως μίνι μάρκετ, βενζινάδικα κ.λπ. χρησιμοποιούν καθημερινά το Hydra για να προστατεύουν τις εισπράξεις τους.

Με ένα τέτοιο σύστημα, η μεταφορά χρημάτων γίνεται πλέον με ασφάλεια και ταχύτητα. Το σύστημα Hydra μεταφέρει τα χρήματά σας από το ταμείο στο χρηματοκιβώτιο, που βρίσκεται σε ασφαλές μέρος. Μπορείτε έτσι σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στη μέρα να διοχετεύετε μακριά από το ταμείο τα χρήματά σας με ειδική κάψουλα χωρίς να εγκαταλείπετε τη θέση σας.

Το σύστημα μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορους τύπους χρηματοκιβωτίων ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Είναι μιας κατεύθυνσης και μπορεί να καλύψει αρκετές θέσεις ταμείων. Κάθε ταμείο μπορεί να έχει όσες κάψουλες επιθυμεί και να στέλνει όσο τακτικά θέλει τα χρήματα μέσα στο χρηματοκιβώτιο. Έτσι δεν χρειάζεται κάποιος να φεύγει κάθε τρεις και λίγο για να απομακρύνει τα χρήματα, καθώς αυτό είναι πλέον μια διαδικασία που γίνεται αυτόματα.

Γιατί να ρισκάρετε να χάσετε τις εισπράξεις μιας ολόκληρης ημέρας επειδή απλώς κάποιοι επιτήδειοι αποφασίζουν να σας αδειάσουν το ταμείο; Με αυτό το Σωληνωτό ταχυδρομείο το ταμείο σας παραμένει ασφαλές χωρίς μεγάλα ποσά και έτσι δεν κινδυνεύετε να χάσετε τα χρήματά σας.

Έχετε και το κεφάλι σας ήσυχο και τα χρήματά σας ασφαλή.