ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΣΩΛΗΝΩΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ

Η αποθέωση του ανταγωνισμού. Εδώ το ζητούμενο είναι να επιτύχετε τα περισσότερα με το λιγότερο δυνατό κόστος. Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο σας στοιχίζει η μεταφορά δειγμάτων από την παραγωγή στον Ποιοτικό Έλεγχο;

Στη βιομηχανία, το σωληνωτό ταχυδρομείο είναι απαραίτητο. Η ταχύτητα και ο ποιοτικός έλεγχος παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διαδικασία παραγωγής και διακίνησης. Για παράδειγμα, το σωληνωτό ταχυδρομείο σε πολλές περιπτώσεις έχει αποτρέψει την παραγωγή ελαττωματικών προϊόντων λόγω της ραγδαίας ταχύτητας που προσδίδει στο τμήμα του Ποιοτικού Ελέγχου. Αυτό συμβαίνει διότι η κάψουλα (βολίδα) τρέχει με 6 μέτρα το δευτερόλεπτο και δεν υπάρχει περιορισμός όσον αφορά την απόσταση που μπορεί να φτάσει. Κάθε μέρα οι βιομηχανίες αντιμετωπίζουν καινούργιες προκλήσεις όσον αφορά τη μεταφορά δειγμάτων. Συγκεκριμένα, το σύστημα είναι κατάλληλο για τη μεταφορά δειγμάτων γάλακτος, σταριού, χημικών, υφάσματος, χαρτιού ή καυτού ατσαλιού κι έτσι αποτελεί το κλειδί στη διαδικασία του ελέγχου της ποιότητας των δειγμάτων.

Ειδικός εξοπλισμός και συστήματα ελέγχου έχουν αναπτυχθεί για τη βιομηχανία. Τα πιστοποιητικά CE, EMC, DIN , ISO είναι μερικές από τις προδιαγραφές που καλύπτουν τα συστήματά μας. Παρέχουμε μονάδες που λειτουργούν άψογα σε μέρη με πολύ σκόνη, ζέστη, κρύο και γενικά σε «αφιλόξενο» περιβάλλον.

Ο κατάλογος των πελατών μας είναι μακρύς και περιλαμβάνει μεγάλα ονόματα από αυτοκινητοβιομηχανίες, κατασκευαστές υπολογιστών, διυλιστήρια πετρελαίου, διάφορες βιομηχανίες που κατασκευάζουν από καπάκια αναψυκτικών μέχρι μηχανές πλοίων, βιομηχανίες τροφίμων κ.λπ. Το σωληνωτό ταχυδρομείο πάντα βρίσκει εφαρμογή, εκμεταλλευόμενο τις ικανότητές του είτε να ταξιδεύει χιλιόμετρα ολόκληρα υπογείως, είτε να σκαρφαλώνει σε ψηλά κτήρια και να αντιμετωπίζει κάθε δυνατή κατάσταση. Επίσης, στις βιομηχανίες μπορεί να ενώσει δύο διαφορετικά κτήρια που τα χωρίζουν μεγάλες αποστάσεις.

Ένα σωληνωτό ταχυδρομείο δεν συζητάει για τον χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα, δεν περιφέρεται άσκοπα, βγαίνει πάντοτε έξω ακόμα και όταν βρέχει, δεν μπορεί να σκεφτεί δικαιολογίες και κάνει τη δουλειά του χωρίς να γκρινιάζει. Χρησιμοποιήστε μία φορά το σωληνωτό ταχυδρομείο και δεν θα μπορείτε να κάνετε χωρίς αυτό.