• Σωληνωτά Ταχυδρομεία
    Κέρδισε Χρόνο
    και Ενέργεια

    Και ξεκουράζεσαι και κερδίζεις...

Το σωληνωτό ταχυδρομείο είναι ένα σύστημα για τη διακίνηση εγγράφων και αντικειμένων εντός κτηρίου, από όροφο σε όροφο ή και μεταξύ κτηρίων.

Αποτελείται από σταθμούς και ένα δίκτυο σωληνώσεων μέσω των οποίων διακινούνται με αέρα γρήγορα (6m/sec) και με ασφάλεια ειδικές βολίδες (κάψουλες μεταφορείς) οι οποίες μεταφέρουν αντικείμενα (π.χ. χρήματα, έγγραφα, δείγματα εργαστηρίων), εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Η επένδυση σε ένα σωληνωτό ταχυδρομείο έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγικότητας της επιχείρησης ή οργανισμού, καθώς και αύξηση της ασφάλειας των εργαζομένων.

Σωληνωτά Ταχυδρομεία Εφαρμογές Συστημάτων

Νοσοκομεια

Μεταφορές αίματος, φαρμάκων και εξετάσεων γίνονται ταχύτατα με τα Σωληνωτά Ταχυδρομεία! Το νοσηλευτικό προσωπικό ελευθερώνεται από την πίεση της δουλειάς και ασχολείται περισσότερο με τους ασθενείς.

Supermarket

Απομακρύνουμε τα χρήματα από τα ταμεία συχνά μέσα στη μέρα χωρίς να εγκαταλείπουμε το πόστο μας με τα Σωληνωτά Ταχυδρομεία! Μεγαλύτερη ασφάλεια και αποφυγή πιθανών κλοπών και τραυματισμών.

Γραφεια

Παραγγελίες, τιμολόγια και χαρτιά μεταφέρονται ταχύτατα με τα Σωληνωτά Ταχυδρομεία! Δεν χρειάζεται πια να σηκώνεσαι από το γραφείο σου κάθε τρεις και λίγο για μεταφορές εγγράφων, καθώς όλα γίνονται αυτόματα.

Αποθηκες

Όπου υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις και συχνές μεταφορές, τα Σωληνωτά Ταχυδρομεία βρίσκουν εφαρμογή και μεταφέρουν για σένα ό,τι χρειάζεται. Ένωσε τα τμήματα μέσα σε μια αποθήκη και θα δεις αμέσως τη διαφορά.

Βιομηχανιες

Μεταφορές δειγμάτων στο χημείο και στην παραγωγή πάνε βολίδα. Τα Σωληνωτά Ταχυδρομεία λειτουργούν άψογα σε μέρη με πολύ σκόνη, ζέστη, κρύο και γενικά σε «αφιλόξενο» περιβάλλον. Ενώνουν κτήρια και μπορούν να ταξιδεύουν χιλιόμετρα.

Εργαστηρια

Όταν μιλάμε για συχνή μεταφορά δειγμάτων προς έλεγχο στο εργαστήριο, το σωληνωτό ταχυδρομείο είναι ο καλύτερος τρόπος για να μην σπαταλάς τον χρόνο σου και την παραγωγή σου.

Συνεργεια

Πολύ συχνά μια καρτέλα πελάτη αλλάζει χέρια και τμήματα μέσα σε ένα συνεργείο. Και συνήθως το τμήμα των ανταλλακτικών με το ταμείο πρέπει να επικοινωνούν συχνά μέσα στη μέρα. Ας το κάνουμε πιο εύκολο με το Σωληνωτό Ταχυδρομείο!

Καταστηματα

Κάποια μαγαζιά χρειάζεται να προστατέψουν τις εισπράξεις τους γιατί κάποιοι κακοπροαίρετοι μπαίνουν στον πειρασμό για το περιεχόμενο που βρίσκεται στο ταμείο. Προφυλάξου έξυπνα με ενα Σωληνωτό Ταχυδρομείο!

Φαρμακεια

Τα φαρμακεία συνήθως έχουν πολλά μικρά αντικείμενα και λίγο χώρο. Ένα Σωληνωτό Ταχυδρομείο και μια μεγάλη βολίδα, βοηθούν στο να κατεβαίνουν τα αντικείμενα από το πατάρι ή την αποθήκη, χωρίς να πηγαίνεις πάνω κάτω κάθε μέρα!

Βενζιναδικα

Όταν μένεις αργά το βράδυ και μαζεύεις τα χρήματα, γίνεσαι στόχος! Μπορείς να διαφυλάξεις τις εισπράξεις σου καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας με ένα απλό σύστημα!

Βιοτεχνιες

Ο χρόνος είναι χρήμα και εμείς δεν έχουμε καιρό για χάσιμο! Όταν τα πράγματα πρέπει να παραδοθούν άμεσα, τότε μία είναι η λύση. Τα Σωληνωτά Ταχυδρομεία βρίσκουν εφαρμογή σε διάφορες και ποικίλες περιπτώσεις.

Κατα Παραγγελια

Ό,τι σχετικό μπορείς να φανταστείς, πες το μας και εμείς μπορούμε να το κατασκευάσουμε! Τα ΠΑΝΤΑ μπορούν να κατασκευαστούν με γνώμονα τις ανάγκες και την καλύτερη εξυπηρέτησή σου.

Δωρεάν Εργαλεία

Κατέβασε το Δωρεάν E-book και μάθε τα 10 σημαντικά σημεια για να επιλέξεις ενα Σωληνωτό Ταχυδρομείο.

Υπολόγισε πόσο οικονομία θα κάνεις εγκαθιστώντας ένα σύστημα Σωληνωτού Ταχυδρομείου

Είπαν για μας:

Με τα Σωληνωτά Ταχυδρομεία της Telepost τα Οφέλη είναι πολλαπλά

%
Αύξηση της ταχύτητας στις εσωτερικές επικοινωνίες.
%
Ανακούφιση από τον καθημερινό ποδαρόδρομο.
%
Αποφυγή ενοχλητικών επισκέψεων στους χώρους σας
%
Μεγαλύτερη ασφάλεια για το προσωπικό.
%
Αύξηση της παραγωγής.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Καλέστε μας τώρα!